Mijn account
+33 (0)2 51 20 41 94 Reserveringsdienst van maandag t/m vrijdag van 9.00–13.00 uur en van 14.00–18.00 uur

7.6
10

Camping Le Village Parisien

Note moyenne sur 359 avis

Netheid 7.7/10
Ligging 7.5/10
Prijs-kwaliteitverhouding 7.5/10
Kindvriendelijk 8.1/10
Restaurant 6.9/10
WC 7.2/10
Zwembad 7.4/10
Geographical location 8.0/10
surroundings 7.7/10
Features and activites 7.7/10
Reception and service 8.3/10
Accommodatie 7.7/10
8 10

 -  Met uw partner

1 nacht overnacht De prijs voor een nachtje met een camper was duur. Voor nachtje staan met wc en douche is dit geen goede prijs/kwaliteit verhouding.

Le 01/10/2018 (Voir plus)

Netheid 9/10
Ligging 8/10
Prijs-kwaliteitverhouding 5/10
Kindvriendelijk 8/10
WC 8/10
surroundings 8/10
Reception and service 7/10
Accommodatie 8/10

Avis vérifié par Guest App
7 10

 -  Met het gezin

Ga van uit dat wij gewoon pech hadden. Op zich een leuke camping en iemand die goed Engels spraak. Maar ik ga van uit dat wij pech hadden. want onze code werkte niet bij de slagboom. wat irritate wekte voor ongeduldige autos achter ons in de rij. Er werd ook geen moeite gedaan om een andere code mee te geven om te proberen. Er was een smal weggetje om je auto naar de caravan te brengen. Waar mijn auto niet in paste. eerste dag geforceerd heel veel krassen op mijn auto van de heggen. Cara van was ruim . Alleen afwassen /tanden poetsen deden wij met koud water, douchen moesten wij in de sanitaire gebouw doen. Reden omdat de geiser werkte wanneer hij wilde voor 2 minuten . Er was een tv maar geen afstandbediening om te bedienen. Receptie zei dat het tv niet in het huis hoorde daarom geen afstandbediening. Er miste een paar spullen. wij zij 4 dagen achter elkaar langs geweest te zeggen. Werd iedere keer gezegd wordt gebracht. Nooit aangekomen helaas. Maar er waren ook goede dingen. Zo als Engels communicatie was goed, caravan is ruim, met alles erop en eraan ( buiten warm water en tv) veel privacy, een snackbar, zwembad en tennisbaan. Disneyland licht ca 35 auto minuten vandaan, Grote winkels op 20 autominuten vandaan.

Le 10/05/2018 (Voir plus)

Netheid 8/10
Ligging 7/10
Prijs-kwaliteitverhouding 7/10
Kindvriendelijk 8/10
Restaurant 7/10
WC 7/10
Zwembad 7/10
surroundings 8/10
Features and activites 7/10
Reception and service 7/10

Avis vérifié par Guest App
9 10

 -  Met het gezin

Heerlijk verblijf gehad!! Fijne camping in een mooie omgeving. Behulpzaam personeel. Mooi huisje. Prima afstand naar parijs en disneyland. Wij komen hier zeker terug!!

Le 10/05/2018 (Voir plus)

Netheid 8/10
Ligging 9/10
Prijs-kwaliteitverhouding 9/10
Kindvriendelijk 8/10
Restaurant 7/10
Zwembad 8/10
surroundings 8/10
Features and activites 7/10
Reception and service 8/10
Accommodatie 8/10

Avis vérifié par Guest App
7 10

 -  Met het gezin

Slecht weer in een verveelde omgeving. Pech gehad.

Le 09/05/2018 (Voir plus)

Netheid 6/10
Ligging 4/10
Prijs-kwaliteitverhouding 7/10
Kindvriendelijk 7/10
Restaurant 7/10
Zwembad 7/10
surroundings 4/10
Features and activites 4/10
Reception and service 6/10
Accommodatie 6/10

Avis vérifié par Guest App
8 10

 -  Met het gezin

Vakantie Leuke twin bungalow, maar verschrikkelijke bedden ... veeeeeel te kort en klein en te koude dekens. Leuk park, vriendelijk personeel en mooie omgeving! Prima vakantie gehad..

Le 05/05/2018 (Voir plus)

Netheid 8/10
Ligging 8/10
Prijs-kwaliteitverhouding 8/10
Kindvriendelijk 8/10
Restaurant 8/10
Zwembad 7/10
surroundings 10/10
Features and activites 8/10
Reception and service 8/10
Accommodatie 8/10

Avis vérifié par Guest App