Mijn account
+33 (0)2 51 20 41 94 Reserveringsdienst van maandag t/m vrijdag van 9.00–13.00 uur en van 14.00–18.00 uur

Bestemming camping Le Village Parisien****

Breng uw vakantie door op Camping Le Village Parisien****, en ontdek het verrassende Ile-de-France

Dankzij de ligging van Camping Le Village Parisien****, vlakbij  Parijs, komt u gemakkelijk bij de culturele rijkdommen van de Franse hoofdstad. Als één van de meest bekende steden ter wereld biedt Parijs een groot aantal activiteiten en toeristische attracties. 

 

Geniet van een overvloed aan charme, prachtige bouwkunst en bijzondere plekjes

Beleef een fantastische dag door een bezoek te brengen aan Disneyland® Parijs  en Walt Disney®  Studios. Voorstellingen, optochten en attracties voor alle leeftijden.
 
Ontdek de sfeer van het Gallische Park Astérix: humor en gezelligheid staan op het programma. U kunt kiezen uit een groot aantal animaties en sensationele attracties. 
 
Breng een bezoek aan dit bijzondere themapark op een natuurlijke zandbank in het bos van Ermonville. Een groot aantal attracties en voorstellingen. 
 

Binnenattracties voor regenachtig weer

Liefhebbers van shoppen kunnen terecht in dit winkeldorp met zo’n 100 kledingmerken met korting.
 
Of u nu van grote haaien houdt of van clownvissen, of wanneer u de rijkdommen van de zee wilt ontdekken, breng dan een bezoek aan het Aquarium Sea Life, gelegen bij het winkelcentrum Val d’Europe.
 

Wat u niet mag missen

Deze tuin werd aangelegd tijdens de 17e eeuw, onder het bisschopschap van Dominique Seguier, in de rechte lijnen van de Franse tuinen. Het is een prachtig voorbeeld van tuinieren in de Grote Eeuw.
 
Dit kasteel rijk aan geschiedenis, waarvan de bouw werd gestart door François I en beëindigd tijdens de regeerperiode van Napoleon, staat midden in één van de grootste staatsbossen van Europa.
 
chateau fontainebleau
 
Schildersdorp in de Seine-et-Marne met Jean-François MILLET en Théodore ROUSSEAU als twee van de meest bekende inwoners.
 
Dit monumentale kasteel is het grootste kasteel van Frankrijk in privé eigendom. Het is een prachtig bouwwerk: het kasteel zelf, de Franse tuinen, een nachtrondleiding bij kaarslicht, een panoramisch uitzicht vanuit de koepel, fonteinen, rondleidingen in golfkarretjes door de tuinen of op bootjes over het kanaal.
 
Natuurlijk kunt u ook een bezoekje brengen aan de bekende musea en monumenten, getuigen van de geschiedenis van de Franse hoofdstad (Eiffeltoren, Arc de Triomphe, Louvre, Champs Elysées…), op slechts 45 minuten van de camping.
 

Prikkel uw tong

Liefhebbers van champagne, kunnen een bezoekje brengen aan één van de wereldwijd bekende champagnehuizen. U kunt kiezen uit de huizen van onder andere   Champagne Charles de CazanoveChampagne G.H. Martel of  Champagne Veuve Clicquot Rondleidingen en proeverijen op slechts één uur rijden van Camping Le Village Parisien****.
 

 

7.6
10

Note moyenne
sur 363 avis

Voir les avis