Mijn account
+33 (0)2 51 20 41 94 Reserveringsdienst van maandag t/m vrijdag van 9.00–13.00 uur en van 14.00–18.00 uur

De camping Le Village Parisien****

De camping Le Village Parisien**** (Ile-de-France)

Dankzij de ideale ligging van Camping Le Village Parisien****, op slechts 45 minuten van Parijs, is het centrum van de Franse hoofdstad gemakkelijk bereikbaar. Zo kunt u de culturele rijkdommen van Parijs ontdekken.

Bezoek de historische monumenten (Eiffeltoren, Arc de Triomphe, Champs Elysées…), de twee meest populaire attractieparken van Frankrijk en geniet van avondvermaak in de bekende cabarets (Moulin Rouge, Lido…). Geniet ook van het proeven van wereldwijd bekende champagne in één van de champagnehuizen en maak een rondleiding.

Camping Le Village Parisien ligt in een rustige en groene omgeving, zodat u na een drukke dag kunt verblijven in één van de comfortabele accommodaties: mobile home, chalet of kampeerplaats(tent, caravan en camper). Voor een nog comfortabeler verblijf kunt u gebruik maken van de verschillende diensten op de camping: overdekt en verwarmd zwembad, sportterrein, winkeltje, snackbar, kaartverkoop, Wi-Fi, extra diensten…

Voor meer informatie kunt u naar de rubriek praktische informatie.

Heel het team van Camping Le Village Parisien**** heet u welkom voor een onvergetelijke vakantie en wenst u een fantastisch verblijf in de regio Parijs!

 

CAMPING LE VILLAGE PARISIEN
Rue des Otages - Route de Congis (D121) - 77910 VARREDDES
 

PRAKTISCHE INFORMATIE

 

 

 

CAMPING LE VILLAGE PARISIEN****
CAMPING LE VILLAGE PARISIEN****
  • Van 7 April tot 4 November 2018
  • Rue Des Otages
  • 77910 VARREDDES
  • 02.51.20.41.94

Groene en rustgevende omgeving Vlakbij de twee grootste attractieparken van Frankrijk Op 45 min van Parijs


Voorzieningen ter plaatse :
Overdekt en verwarmd zwembad met speelhoek voor kinderen, verwarmd buitenbad, snackbar, winkeltje, midgetgolfbaan, sportterrein, tienerruimte met tafelvoetbal, elektronische spelletjes, wasserette, betaalde Wi-Fi op de hele camping, kaartverkoop voor de twee attractieparken...
Ontdekken

Klik op een camping op de plattegrond voor meer informatie

7.6
10

Note moyenne
sur 363 avis

Voir les avis