Mijn account
+33 (0)2 51 20 41 94 Reserveringsdienst van maandag t/m vrijdag van 9.00–13.00 uur en van 14.00–18.00 uur

Voorzieningen

Voorzieningen op camping Le Village Parisien

kunt u met familie of vrienden genieten van waterplezier, dankzij de twee zwembaden van de camping:

- Een overdekt en verwarmd zwembad met kikkerbad voor de kinderen
- Een verwarmd buitenbad
 

Begin de dag goed met vers brood en croissants, elke ochtend verkrijgbaar in het winkeltje « Le Village Parisien Shop »  van de camping.  U vindt er ook basisproducten. Voor een hapje of een drankje tussen twee duiken door kunt u gebruik maken van de snackbar midden op de camping. Ijs, dranken, hamburgers, friet, kip... keuze genoeg (ter plaatse te eten of mee te nemen).

Op de camping vindt u ook een tennisbaan, volleybalveld, basketbalveld, voetbalveld en twee jeu de boulesbanen. Tafeltennisbatjes, jeu de boules ballen, tennisballen en materiaal voor de midgetgolfbaan zijn gratis te krijgen bij de receptie van de camping. En als het regent? Ga voor een spelletje tafelvoetbal, gezelschapsspelen of elektronische spelletjes.

Zin om een bezoek te brengen aan de twee meest bekende attractieparken van Frankrijk waar plezier en leuke attracties samengaan? Voor uw entreekaarten hoeft u niet langer meer in de rij te staan want ze zijn verkrijgbaar bij de receptie van de camping. 

Enkele andere voorzieningen ter plaatse: wifi op de hele camping, wasserette, sanitaire voorzieningen en extra voorzieningen (babyset, televisie, enz.) voor een zeer aangenaam verblijf.

7.6
10

Note moyenne
sur 363 avis

Voir les avis